Ensimmäinen kerta on aina paha, olipa asia mikä tahansa.

Lienee hyvä valottaa hieman tämän blogin tarkoitusta. Muutama vuosi sitten olisin vielä väittänyt, että kirjoitan blogia pitääkseni yllä kirjoitustaitojani, terapioidakseni itseäni ja ehkä siinä sivussa olisin kuvitellut vielä parantavani hieman maailmaakin. Ainakin ihan vähäsen.
Pari vuotta enemmän tai vähemmän journalistisella alalla työskentelyä ovat nuo aikaisemmat kuvitelmat tuhonneet aika tehokkaasti.

Miksi sitten nyt kirjoitan? Ensinnäkin yliopisto-opiskelijalla on aina liikaa vapaa-aikaa ja ehkä tätä kautta voin löytää ihmisiä, joilla on samoja intressejä kuin itselläni.

Itsestäni voin tässä vaiheessa paljastaa sen verran, että elän tällä hetkellä opintotuella ja levyarvosteluja tekemällä. Musiikki tuleekin olemaan iso osa tätä blogia, kunhan pääsen kunnolla vauhtiin. Musiikin ja urheilun lisäksi aion kasailla tänne infoa uudemmista ja vanhemmista sneakereista, joihin hurahdin tänä kesänä.


Pitemmittä esittelyittä asiaan. Nike ilmoitti hiljattain tehneensä Eminemin kanssa sopimuksen. Eminem designaa yhtiölle kahdet erilaiset Air Maxit, joita valmistetaan yhteensä 64 paria. Slim Shady tietenkin signaa kyseiset popot, jonka jälkeen ne passitetaan  pariin Niken kauppaan ja Ebayhyn huutokaupattavaksi. Tossuista saadut rahat menevät hyväntekeväisyyteen.

eminemsneak1.jpg

1156979085.jpg

Ei voi kyllä sanoa muuta, kun että eihän se ihan putkeen mennyt. Jo tässä vaiheessa hirvittää se hinta, mitä noista rumiluksista tullaan maksamaan.