Anteeksi laiskat päivittelyt, mutta näköjään yliopistossa joutuu välillä opiskelemaankin. Siihen kun lisätään vielä muut pakolliset aktiviteetit, niin aika lentämistä on ollut tämä viikko. Kenkiä on kuitenkin tullut iso lista, joten paukataan pihalle mielenkiintoisimmat.

203418.jpg

Raidathan sen jo paljastavatkin, että kyseessä on Adidaksen tossu. Nike ehti tämän suhteen ensin, mutta tässä nyt adidaksen vastine paskakeleihin. Gore-texiä siis. Itselleni on jäänyt kyseisiä tuotteita kohtaan aina pieni kammo, kiitos yli-innokkaan liikunnanopettajan, jonka kaikki vermeet olivat goretexiä. Ainakin berliiniläinen Overkill myy näitä kenkiä. Hintaa popoilla on 90 euroa.

203420.jpg

Puma otti ja repäisi erikoiskengän, joka on tietenkin äärimmäisen rajoitettu. Bonnie & Clyde -mallistoon (myös valkoisena) on käytetty parhaimpia materiaaleja. Nahka on kiiltävää, pohjan kermanvärisellä sävyillä on haettu old skool -lookkia ja onpa kenkien sisällä vielä pieni tasku rahoillekin! Rosvokenkien saatavuudesta tai hinnoista ei ole sen sijaan vielä mitään tietoa.

203425.jpg

203426.jpg

Ja arvatkaapa kuka nämä air maxit on jälleen suunnitellut? Mr. Slim Shady on taas päästellyt höyryjä ja tuloksena ovat uudet versiot Air Maxin 95 ja 97 -malleista. Ja kyllä, vitun rumiahan nämäkin ovat. Et vaan osaa.

203427.jpg

203428.jpg

Ja tässä on puolestaan Adidaksen vastaus Niken Frankenstein-kenkiin. Halloween on jenkeissä niin pop, että sille pitää olla omat kengätkin. Nämä ovat ehkä vihreitä frankkeja vähän hillitymmät, mutta samalla myös tylsemmät.

203429.jpg

New Balance Thriple threat -mallisto. Vetikö värimaailma hiljaiseksi? Täällä päässä ainakin. En oikeasti keksi:
A) vaatteita, joiden kanssa näitä voisi pitää.
B) ihmistä, joka näitä voisi pitää.
Todetaan nyt varmuuden vuoksi jos joku thriple threat omistava tätä postausta lukee, että makunsa siis kullakin.

203430.jpg

Puman 07-mallistoa. Mistäköhän johtuu, että kasaribändi Rainbow tuli näistä mieleeni? Näitä kenkiä ei voi pitää kuin iloinen ihminen. Vaikka näissä on värejä vielä enemmän kuin ylläolevissa New Balanceissa, niin kyllä minä mieluummin näitä pitäisin.

203431.jpg

203433.jpg

203432.jpg

203434.jpg

Ja kovin juttu viimeiseksi. Adidaksen City Series tulee taas.Ylhäältä alkaen esillä Kingston, New York, Los Angeles ja San Juan. Ja jos vanhoihin merkkeihin on luottamista, niin näitä tulee vielä lisää. 80-luku tulee vahvasti mieleen varsinkin noista San Juan -kengistä, mutta entä sitten? Jotkut tälläiset ovat niin pakko-ostos, kunhan Suomeen rantautuvat. Edellisestä City Series -sarjasta poimin New York -mallin. Näistä neljästä tyylikkäin on ehkä tuo Los Angeles, vaikka ei tuo Kingstonkaan kyllä hassumpi ole.